4 camere
16071
page-template-default,page,page-id-16071,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5,elementor-page elementor-page-16071

Misiune

Prin proiectele noastre rezidențiale ne dorim să le oferim clienților o experiența de locuire complexa, proiectata modern, cu adaptabilitate și minimizand compromisurile. Ne dedicăm scopul de a inspira independență și calitate superioară, și de a le demonstra că acasă e mai mult decat o casa, este o experienta.

Galerie

2 camere

Aceste apartamente au fost proiectate cu scopul de a minimiza compromisurile si de a satisface dorințele unui cuplu tânăr, independent si practic.

3 camere

Avem disponibile in imobil trei variante de apartamente cu 3 camere, fiecare optimizând spațiul disponibil prin o proiectare moderna, complexa, adaptabila la experiența actuală de locuire.

4 camere

Acestea se găsesc la parter si la ultimul etaj. Cel de la parter dispune de o curte generoasa, comparativa cu un town-house dar la o distanta rezonabila de centrul orașului. Iar cel de la ultimul etaj beneficiază de spatii interioare si exterioare generoase, perfecte pentru familii numeroase.

Parcaj subteran

Disponibile 10 locuri de parcare, cu acces facil către apartamente, liftul având stație și la subsol. Accesul se face din strada Heliade între Vii.

Parcaj interior

Disponibile 4 locuri de parcare în incinta imobilului, cu acces facil către apartamente. Accesul se face din strada Crișul Negru.

Parcaj exterior

Doua locuri de parcare disponibile, cu acces din strada Crisul Negru.

Parter

Etaj 1

Etaj 2

Etaj 3

Etaj 4

Cereți o ofertă

Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să completați formularul de mai jos și în scurt timp veți fi contactat de unul din reprezentanții noștri de vânzări, ce vă vor ajuta să faceți alegerea perfectă pentru dumneavoastră.